Monday, May 25, 2009

MAK CIK ooh MAK CIK oii!!!!

hri ni ak pi medical check up skali lg..


all bcoz hospital kerajaan kasi rslt lembab sgt.. ade ke die kate lpas ak dah wat hbis amik darah, x ray, kate appoinment jmpa ngan doctor 24/7/2009, hri utk btau rslt smua test.. dua blan lg tu!!! ak nak msuk kolej mggu dpan, bkan tiga blan lg~ huh~so, pegi r kat sebuah klinik dkat ngan rmah ak.. name klinik tu KLINIK NADIA.. n Guess wat! ak jmpa doctor hensem kat situ!!! i had a crush on him..hehe..tp die x tau r.. die muda lg, pakar ortipedik, die wat rmbut spike(luv it!).. baik btol die..=) die uruskan medical check up ak.. MALU gle2!!!(faham2 je r kan, he's a guy, i'm a girl!) BUT!!, ak lupe nak tgk name die, ish! ape r name doctor tu??? nak sgt tau..hehe

*******
pastu, ak pi ke BANGSAR ngan bpa ak.. tau2 je r kan nak cari tmpt parking kat sana memang kene harapkan TUAH, especially wkt time tghri, time org lunch.. so, we got no luck..pusing lima kali pun x jmpa..huh~ so decide nak parking kat masjid dkat sana, then jln kaki.. BUT!! penuh gle dlm parking masjid gak.. geram btol! wkt ni bru bru kat pintu masuk masjid, dlm tu cam x leh lalu pun(by car, i mean).. so, nak go stan ke blakng r kan,nak kuar, tbe2 ade mak cik (bwa kereta mercedes stail yg besar tu, x tau model pe)kat dpan kreta ktorang nak kuar..OK fine.. makin ktorang nak go stan, makin mak cik tu ke dpan, cam nak langgar kreta ktorang!! sabar lah oi mak cik.. samseng tol!! dah r blakng tu jln, byk krete, kene hati2 ble nak go stan.. pastu, ktorang dah done go stan, mak cik tu terus masuk ke jln tu, (dgn laju!!) potong 2 kreta yg len!! nak kejar ke mane makcik oiiii!!!! pastu, ak perhatikan krete makcik tu lg, memang laju die pecut kat jalan raya tu.. huh! geram btol ak ngan mak cik tu, bru je kuar dari masjid, patutnye sabar n berhemah r ckit ble bwa krete!!pikir diri sndiri je nak laju.. citer mat rempit or samseng jalanan dah cukup r.. X NAK LAH MUNCUL CITER BOUT MAK CIK DRIFT plak!!! samseng btol bwa krete.. kpada pemandu di luar sana, bawa lah krete dgn berhemah, pikir gak lah kan tntng krete len kat sebelah..



"pandu selamat, jiwa selamat."

6 comments:

@qiLah said...

haahahaha
aku suke la aifa care ko elaborate..
aku dpt bayngkn camne ko slalu cite dlm bilik..ahaaha

Epa_epal said...

haha~ x sangka ade org ske lak cara ak elaborate.(^o^)

auni izzati said...

ko kat mane pun nak jumpe org hensem kan kan?
hahaha

F a r i z z a i d I said...

makcik tuh nak gi
berakk kowt,
x snonoh

shikin said...

klaka ar ko aiffa....laen kali nk jmpe laki hot ajak aku sekali taw...ekeke..tu ar asek tgk muke doc tu je, tag name die pon lupe nk tgk...heheh=p

Epa_epal said...

auni : bese r, org cam ak ni memang jodoh ak kat org hensem je.. hahaha~

fariz: a'ah ye, mybe2..kalo camtu ak boleh r maaf kan mkcik tu..=P

ikin : hri ni ak pi amik rslt medical ak, doc tu name die Aidil Azry Mokhtar!!! XD

Post a Comment