Tuesday, May 19, 2009

bosannye ( smbil menguap)

hri ni memang bosan gle2

bgun pagi2,
  1. bce paper sambil mkn
  2. tgk cartoon smpai bosan!!!
  3. tgk rachel ray show~(best ckit)
  4. then, dah 12:00 pm, tgk r citer Indon kat ntv7 kot..- Dara Manisku.. best gak citer ni.. jln citer die simple, x complicated cam citer indon len nangis kuar hingus x henti2!(exaggerate lbih ak ni,hehe..) So, i rekomen it bg sape2 yg suke citer simple..hehe
  5. buka computer.. aarghhh!! x tahan dah.. asyik2 fb, ym n then bce manga online.. dah bosan dah rutin ni..erggghhh~ tutup comp!
  6. makan!!! best ni..hehe.. lauk sambal ikan keli~woohoooo~
  7. actually, nak plan pi rmah wana(my bff), tp die ade appointment ngan dentist die(sedey2), so wana ckp: "esk awk dtg r rmah kt tgk movie-dragonball evolution".. yay!!! i got plan~ yipee! but dat's tomorrow plan~ huh.. x pe2..
  8. so, then msuk bilik.. rse cam nak bce buku " How to be a Millionaire", akhirnye x jdi..
  9. pastu, msg izzati(kawan sejatiku), but got no reply.. tertggu2, akhirnye terlelap..haha
  10. izzati reply!!!yay! but that time memang tgh cam mamai.. so akhirnye msg sekejap je..huhu..nsib baik izzati kejut..solat2!
  11. then, got a phone call, nombor sape lak ni.. x kenal no tu.. but angkat je r.. dgr suara laki! sape lak ni? " assalamualaikum, boleh saya ckap dgn Cik Nur Aiffa binti Suib?", " ya, ni Aiffa", " Ni drpd MARA, tahniah anda telah ditawarkan utk blaja di Kolej Teknologi Timur utk kursus Intensif tmur tgh, adakah cik berasetuju menerima twaran ni?" " ya, saya setuju(terus jwb!!!)" "baik lah, pihak MARA sudah menyediakn surat twran untk cik, cik boleh dtg amik mulai esk di Tingkat 3 di pejabt MARA..cik boleh jmpa ngan Encik Najib ataupun Cik Farah Wahida." "ok, trime kasih" offline-- ok(terjejut lg ak), then fikir x de name len lg ke nak ltak selain najib(our prime minister) n farah wahida(singer).. huh, mybe nak senangkan org ingt..hehe

yay!!! so ade plan 4 tomorow dah =) actually tonight sebenarnye dah ade plan nak wat sleepover kat rmah pika with wana n yana n esk kuar pi OU ke Curve(ktorng memang kwn sejak sebelum ak msuk MRSM kat smk seksyen 4 KD), BUT unfortunately kene cancel sbb yana got no transport(rmah die jauh drpd wana, pika n me), wana pun x leh sbb nenek die msuk hospital sbb sakit, x kan r wkt nenek sakit cucu nak pi enjoy lak kan? x sopan r tu.. so, x pe r.. actually tujuan sleepover ni wat sbb ktorang smua nak msuk U n kolej dah, so mybe n takot x dpt jmpa dah..but nevermind, doa2 je r akan jmpa nnti..=)

"Friends make a part of ur daily life, so treasure and cherish them dearly..."

2 comments:

@qiLah said...

asl mara x cll aku pown...
die syg ko
x syg aku
sedayh2!!!!!

Epa_epal said...

alala~mara call ak mybe sbb die x smpt hntr surat ak kot.. mybe tarikh daftar ak kat KTT lg cepat drpd KMS.. so, sbb tu die suruh ak pi pjabat die amik sndiri.. nnti ko dpt r tu, mybe mara smpat hntar surat kat ko..huhu
jgn sedey2.. pasti dpt nye!

Post a Comment