Saturday, August 22, 2009

=) =D =)

MULAKAN HARI ANDA DGN SENYUMAN =)

hri ni lepas mandi, ak terus buka masuk bilik komptr, mula2 buka lagu, then buka fb, pastu baca manga.. memang separuh hari buat menda ni depan komp, bukan ape, ak buat ni sbb BALAS DENDAM x dpt guna komp selama 2 mggu..

i mean sepanjang 2 minggu ni, buka komp memang buka, tp rasa x puas sgt2!! sbb komptr bukan ak punye.. skrng bru ak rase PUAS dpt pegang kompter sendiri, kalo rosak pun x de sape akna complain pun..heeee~

next week final exam ak, so all people yg lalu ke terbaca blog ak ni, please wish me all da best tau!!!

so, utk menceriakan hri ini lg, ak hadiahkan lagu ini utk sape2 yg tgk post ak ni.. heee (^0^)

BIGBANG & 2NE1 - Lollipop




p/s: 4 ur guys in4mation, ni lagu ringtone elmo, my housemate..=)


"your smile can be contagious, so smile!!! =)"

6 comments:

Faisal said...

Ko study x ni? Haha. Gudluck2x n all the best ;]

.:iezy:. said...

a'ah aiffa..
study x..?
huhu..

p/s: byk menggile nk bace nih.. smpat ke??

Epa_epal said...

faisal & iezy:
mlm2 nnti ak study ye..
time kaseh r korang risau kat ak =p
hehe~~
weeeeeeee~~~

a said...

ak pon mls nk stdy :P

humbleServant said...

emmo tuh laki ker pompuan
hehehehhe

Epa_epal said...

hohoho~ emmo???
ape tu???

Post a Comment